Utlottning av biljetter till Allt för sjön 6-8 Mars

2017-03-05:

Första helgen på båtmässan Allt för sjön avklarad. För dig som ännu inte hunnit gå på båtmässan lottar vi nu ut 2 st biljetter var till 10 st personer.
 
Allt du behöver göra är att gå in på vår Facebook sida och gilla oss och skicka oss ett meddelande med din e-post adress, om du vinner biljetter skickar vi dom via e-post.
 
På mässan står vi i A-hallen (monter A17:01) och visar våra Beta Marine dieselar som gör motorbytet till en lek och servicen till en barnlek. Kom förbi oss och titta så kommer du förstå varför.
 
Vi visar även upp kvalitets dieselmotorn från Österrike, Steyr. Steyr-motorn är den ända marinmotorn på marknaden utan topplock, en så kallad monoblock motor. Tack vare konstruktionen med monoblock har den överlägsen slitstyrkan och används i försvarsmakter världen över och blev valet när Svenska försvarsmakten skulle uppgradera G-båten.
 
Vi har även med oss en vatten-jet från Finland, Alamarin. Med den utmärkta manövrerings förmågan och minimala underhållet är det ett självklart val för många arbets- och räddnings båtar. Alamarin har ett koniskt hus vilket gör att man kan justera impellern vid slitage vilket man inte kan med andra vatten-jet aggregat.
 
Vi ses på mässan.

Monter A17:01

Share This: