Allt för Sjön 2018

VÄLKOMNA TT BESÖKA OSS I MONTER A17:02!

Ni hittar oss i A hallen (ungefär där vi stod förra året)
Vi kommer att ställa ut dieselmotorer från Steyr och Beta Marine samt vattenjet från Finska Alamarin.

Passa på och kom förbi och titta samt klämma och känna på motorerna och ställ frågor om ni har några funderingar.

Betas smådieselmotorer har alla servicepunkter i framkant varför man med lätthet kommer åt att göra service även i trånga utrymmen, lättare än så här blir inte. Vill du göra motorbytet själv så passar Beta utomordentligt i de flesta motorbäddar tack vara sitt inbyggnadsmått och sin spårvidd. Eftersom motorn är Kubota-baserad så har den i de flesta fall samma spårvidd som den gamla Volvo Penta eller Yanmar motorn. Beta kan även specialanpassa motortassarna så att motorn passar i den gamla motorbädden. Då slipper man bygga om motorbädden som annars blir det enskilt största arbetet med motorbytet.

Steyr är en högkvalitativ motor som är bland de populäraste bland försvarsmakter världen över. I Sverige sitter de bland annat i bandvagnar och i Gruppbåt även kallad G-båt men även i rescuebåtar där tillförlitligheten är avgörande.

Alamarin jet är en finsk kvaltitetsjet med flera installationsmöjligheter som är mer effektiv än konkurrenternas produkt. Du slipper alla rörliga delar och service ett drev medför samt att man har en betydligt bättre manövreringsförmåga.

Share This: